Toyota Tundra 5.7L V8 380pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota tundra 5.7l v8 380pk

Stage 1 Toyota Tundra 5.7L V8 380pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 380pk 410pk +7.9%
Koppel 540nm 600nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Tundra 5.7L V8 380pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Toyota Tundra 5.7L V8 380pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Toyota Tundra tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Toyota Tundra meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Toyota Tundra 5.7L V8 380pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Toyota Tundra 5.7L V8 380pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Toyota Tundra 5.7L V8 380pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede Toyota Tundratuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Toyota Tundra 5.7L V8 380pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Toyota Tundra 5.7L V8 380pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Toyota Tundra 5.7L V8 380pk is een populaire manier om je Toyota Tundra 5.7L V8 380pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Toyota Tundra 5.7L V8 380pk.

Daardoor is dit een voordelige Toyota Tundra 5.7L V8 380pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Toyota Tundra 5.7L V8 380pk. Zonder de Toyota Tundra 5.7L V8 380pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Toyota Tundra 5.7L V8 380pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Toyota Tundra 5.7L V8 380pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Toyota Tundra 5.7L V8 380pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Tundra 5.7L V8 380pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Toyota Tundra 5.7L V8 380pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Tundra 5.7L V8 380pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Vauxhall
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota auto doen.