Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 55pk 80pk +45.5%
Koppel 130nm 180nm +38.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk auto chiptunen?

De ecu van uw Toyota Aygo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Toyota kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Toyota Aygo veel lekkerder rijdt door chiptuning Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk. Je Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk
 • Meer PK’s uit uw Toyota
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chippenToyota Aygo 1.4 D-4D 55pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk chiptuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk motor tuning:

Voor het Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk is een veelvoorkomende methode om je Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk. Via deze methode moet je zelfs de Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk!

Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Aygo 1.4 D-4D 55pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Chrysler
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Toyota .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota auto doen.