Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota hiace 3.0 d-4d 170pk

Stage 1 Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 210pk +23.5%
Koppel 360nm 480nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Toyota Hiace tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Toyota auto
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk OBD chiptuning

OBD tuning Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk. Zonder de Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk!

Stage 2 chiptuning Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk chiptuning. Je Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Toyota Hiace 3.0 D-4D 170pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Smart
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Toyota auto dus even kwijt.