Toyota CH-R 1.2T 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota ch-r 1.2t 116pk

Stage 1 Toyota CH-R 1.2T 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 130pk +12.1%
Koppel 185nm 225nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota CH-R 1.2T 116pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Toyota CH-R 1.2T 116pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Toyota kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Toyota CH-R 1.2T 116pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Toyota CH-R 1.2T 116pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Toyota CH-R 1.2T 116pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Toyota CH-R 1.2T 116pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Toyota CH-R 1.2T 116pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Toyota CH-R 1.2T 116pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Toyota CH-R 1.2T 116pk tuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Toyota CH-R 1.2T 116pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota CH-R 1.2T 116pk OBD chiptuning

OBD tuning Toyota CH-R 1.2T 116pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Toyota CH-R 1.2T 116pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Toyota CH-R 1.2T 116pk. Zonder de Toyota CH-R 1.2T 116pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Toyota CH-R 1.2T 116pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Toyota CH-R 1.2T 116pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Toyota CH-R 1.2T 116pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Toyota CH-R 1.2T 116pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota CH-R 1.2T 116pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Toyota CH-R 1.2T 116pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Toyota CH-R 1.2T 116pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Toyota CH-R 1.2T 116pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota CH-R 1.2T 116pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota CH-R 1.2T 116pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Chrysler ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Toyota .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota auto en bent u uw Toyota dus even kwijt.