Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota landcruiser 3.0 d-4d 190pk

Stage 1 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 230pk +21.1%
Koppel 420nm 500nm +19%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Landcruiser kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw Toyota

Hoe gaat dat precies, chippen van een Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • De beste Toyota Landcruisertuning software in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk genoemd. Je Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 190pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Suzuki
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota , zonder dat hierbij aanpassingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.