Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota verso 2.0 d-4d 126pk

Stage 1 Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 126pk 150pk +19%
Koppel 310nm 360nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk
 • Geluid klinkt beter uit uw Toyota

Hoe gaat dat precies, remappen van een Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Toyota Versochiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk. Via deze manier hoef je zelfs de Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk chiptuning. Je Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Toyota Verso 2.0 D-4D 126pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

McLaren ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Toyota .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.