Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota corolla 2.0 hybrid 180pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk?

De ecu software van uw Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota ecu chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Corolla veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Toyota Corolla meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk​
 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede Toyota Corollachiptuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk is een populaire manier om je Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk. Zonder de Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Corolla 2.0 Hybrid 180pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Opel ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota doen.