Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 150pk +29.3%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Toyota Corolla een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Toyota Corolla veel lekkerder rijdt door chiptuning Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Toyota
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning files
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk is een geliefde methode om je Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Toyota Corolla 2.0 D-4D 116pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Toyota al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota en bent u uw Toyota auto dus even kwijt.