Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 190pk +7.3%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Toyota Corolla vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota chip tuning.

In enkele uren kan je Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw Toyota
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk
 • Gebruik van goede tuning files
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk OBD chiptuning

OBD tuning Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk chiptuning. Hierbij pas je de Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Toyota Corolla 2.2 D-4D dcat 177pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

McLaren externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota auto en bent u uw Toyota dus even kwijt.