Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 343nm 405nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Toyota Landcruiser door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Toyota Landcruiser is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk. Je Toyota Landcruiser zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw Toyota
 • Meer plezier ​
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 163pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Toyota auto dus even kwijt.