Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 205pk +18.5%
Koppel 410nm 485nm +18.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Toyota Landcruiser vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Toyota Landcruiser kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Toyota Landcruiser tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk​
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Toyota

Hoe gaat dat precies, remappenToyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk?​

Bij stage één tunen Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk chiptuning. Hierbij pas je de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk haalt.

Stage 2 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk.

Gespecialiseerde know-how over Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk ook diverse andere software aanpassingen voor Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 173pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Alpina
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Toyota auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota doen.