Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 98pk 105pk +7.1%
Koppel 125nm 135nm +8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk?

Het standaard programma in de Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk ecu van uw Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Toyota IQ kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk veel lekkerder gaat door chip tuning Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Toyota
 • Sneller optrekken uit uw Toyota
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappenToyota IQ 1.3 VVT-I 98pk?​

Voor stage 1 tuning Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk tuning files

Ontdek wat chip tuning voor uw Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk kan doen:

Methodes voor Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk.

Daardoor is dit een voordelige Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk!

Stage 2 Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk.

Specialistische Toyota IQ 1.3 VVT-I 98pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Hummer motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Toyota auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.