Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota auris 2.2 d4-d 177pk

Stage 1 Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 190pk +7.3%
Koppel 400nm 440nm +10%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Toyota Auris vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Toyota chiptuning.

In een paar uur kan je Toyota Auris met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Toyota Auris tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappen van een Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk kan worden!

Verschillende vormen Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk motor tuning:

Voor het Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Auris 2.2 D4-D 177pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Toyota .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.