Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota landcruiser 3.0 d-4d 166pk

Stage 1 Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 166pk 196pk +18.1%
Koppel 410nm 470nm +14.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Toyota Landcruiser een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Toyota Landcruiser kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota Landcruiser veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Toyota Landcruiser meer performance heeft gekregen.

De voordelen Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s uit uw Toyota
 • Meer rijplezier uit uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk wordt!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van goede Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk chiptuning software
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk is een populaire methode om je Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Toyota Landcruiser 3.0 D-4D 166pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Toyota auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Toyota auto doen.