Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota landcruiser 2.8 d-4d 177pk

Stage 1 Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 210pk +18.6%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Toyota kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier uit uw Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk​
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk. Je Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Toyota Landcruiser 2.8 D-4D 177pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Toyota , zonder dat hierbij veranderingen Toyota baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Toyota zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.