Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota landcruiser 4.6 vvti 320pk

Stage 1 Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 360pk +12.5%
Koppel 460nm 520nm +13%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk?

De ecu van uw Toyota Landcruiser is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Toyota Landcruiser chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Toyota
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk. Zonder de Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk. Je Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Toyota Landcruiser 4.6 VVTi 320pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.