Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota landcruiser 4.0 v6 280pk

Stage 1 Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 320pk +14.3%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Toyota auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Toyota Landcruiser zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Toyota
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever geluid uit uw Toyota

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Gebruik van de beste Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk is een veelvoorkomende methode om je Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk!

Chiptuning Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk auto.

Zo doen wij buiten Toyota Landcruiser 4.0 V6 280pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lotus ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Toyota chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Toyota auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Toyota auto en bent u uw Toyota auto dus even kwijt.