Toyota Supra 2.0T 258pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Toyota supra 2.0t 258pk

Stage 1 Toyota Supra 2.0T 258pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 258pk 310pk +20.2%
Koppel 400nm 470nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Toyota Supra 2.0T 258pk auto kan doen:

De ecu software van uw Toyota Supra 2.0T 258pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Toyota Supra 2.0T 258pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Toyota Supra tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Toyota Supra 2.0T 258pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter
 • Meer PK’s uit uw Toyota

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning Toyota Supra 2.0T 258pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Toyota Supra 2.0T 258pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Toyota Supra 2.0T 258pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Toyota Supra 2.0T 258pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Toyota Supra 2.0T 258pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Toyota Supra 2.0T 258pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Toyota Supra 2.0T 258pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Toyota Supra 2.0T 258pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Toyota Supra 2.0T 258pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Toyota Supra 2.0T 258pk chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Toyota Supra 2.0T 258pk motor tuning:

Voor het Toyota Supra 2.0T 258pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Toyota Supra 2.0T 258pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Toyota Supra 2.0T 258pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Toyota Supra 2.0T 258pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Toyota Supra 2.0T 258pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Toyota Supra 2.0T 258pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Toyota Supra 2.0T 258pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Toyota Supra 2.0T 258pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Toyota Supra 2.0T 258pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Toyota Supra 2.0T 258pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Toyota Supra 2.0T 258pk haalt.

Stage 2 Toyota Supra 2.0T 258pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Toyota Supra 2.0T 258pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.