chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je Lancia Delta auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lancia Delta veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Lancia Delta zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Lancia Delta chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw Lancia

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lancia Delta auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lancia Delta ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Lancia Delta engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Lancia Delta auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

Goede Lancia Deltatuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Lancia Delta motor tuning:

Voor het Lancia Delta motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Lancia Delta OBD chiptuning

OBD tuning Lancia Delta is een geliefde methode om je Lancia Delta te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lancia Delta zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lancia Delta auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Lancia Delta ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Lancia Delta auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Lancia Delta Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia Delta. Je Lancia Delta auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Lancia Delta chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto chippen voor u Lancia Delta kan doen:

Gespecialiseerde notie over Lancia Delta ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Lancia Delta ook diverse andere software modificaties voor Lancia Delta auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Lancia Delta kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto Lancia Delta halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Lancia Delta zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Lancia Delta! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer info over Lancia Delta eco chip tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw Lancia Delta beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties vinden: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Lancia Delta al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia Delta en bent u uw Lancia Delta auto dus even kwijt.