Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia delta 2.0 jtdm 165pk

Stage 1 Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 190pk +15.2%
Koppel 360nm 425nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Lancia Delta veel soepelder rijdt door chip tuning Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk
 • Sneller optrekken
 • Harder geluid uit uw Lancia

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk
 • De beste Lancia Deltachiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk kan doen:

Verschillende vormen Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk motor tuning:

Voor het Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk.

Hierdoor is dit een voordelige Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk met meer performance, zonder dat je Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk.

Zo doen wij naast Lancia Delta 2.0 JTDm 165pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lancia auto doen.