Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia delta 1.6 jtdm 120pk

Stage 1 Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chiptunen van uw Lancia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lancia Delta veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk motor tuning:

Voor het Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk is een populaire methode om je Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Lancia Delta 1.6 JTDm 120pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk haalt.

Deze vorm van Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Lancia Delta 1.6 JTDm 120pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Delta 1.6 JTDm 120pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lancia auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia auto en bent u uw Lancia dus even kwijt.