Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia lybra 1.9 jtd 115pk

Stage 1 Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 275nm 330nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Lancia Lybra met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk gaat u merken dat uw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk veel soepelder rijdt door chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​ met uw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Lancia Lybra 1.9 JTD 115pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk.

Gespecialiseerde kennis over Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lancia Lybra 1.9 JTD 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Saturn
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Lancia auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lancia doen.