Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia delta 1.8 di t-jet 200pk

Stage 1 Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 255pk +27.5%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Lancia Delta met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk zult u merken dat uw Lancia Delta veel lekkerder gaat door chiptuning Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk. Je Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Harder geluid
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Lancia

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Lancia auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • De beste Lancia Deltatuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk auto kan doen:

Verschillende vormen Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk motor tuning:

Voor het Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk.

Hierdoor is dit een voordelige Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk. Met deze methode moet je zelfs de Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk ook diverse andere software modificaties voor Lancia Delta 1.8 DI T-Jet 200pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mazda ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Lancia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.