Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia ypsilon 0.9 twinair 85pk

Stage 1 Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 100pk +17.6%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Lancia Ypsilon vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Lancia Ypsilon is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Lancia Ypsilon tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier uit uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Lancia auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van de beste Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk met meer performance, zonder dat je Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 85pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lancia auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.