Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia phedra 2.0 jtdm 136pk

Stage 1 Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 320nm 375nm +17.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk zult u merken dat uw Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk veel lekkerder gaat door Lancia Phedra chip tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder uit uw Lancia
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk.

Veilige auto tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van goede Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk tuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk motor tuning:

Voor het Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk is een geliefde methode om je Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Phedra 2.0 JTDm 136pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.