Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia delta 1.9 jtdm 190pk

Stage 1 Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 230pk +21.1%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk auto kan doen:

De ecu software van uw Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lancia Delta veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk kan doen:
 • Gebruik van goede Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk chiptuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk motor tuning:

Voor het Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk.

Gespecialiseerde kennis over Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Delta 1.9 JTDm 190pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Honda tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Lancia auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.