Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia thesis 2.0 turbo 185pk

Stage 1 Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 220pk +18.9%
Koppel 308nm 358nm +16.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Lancia Thesis is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Lancia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lancia Thesis veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenLancia Thesis 2.0 Turbo 185pk?​

Bij stage één tunen Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • De beste Lancia Thesischiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk OBD chiptuning

OBD tuning Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Thesis 2.0 Turbo 185pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Lancia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lancia doen.