Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia delta 1.4 t-jet 150pk

Stage 1 Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 175pk +16.7%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Beter geluid uit uw Lancia
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk​

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Lancia auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk is een geliefde manier om je Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk. Via deze manier hoef je zelfs de Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Lancia Delta 1.4 T-jet 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk. Je Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Lancia Delta 1.4 T-jet 150pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

BMW zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.