Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia delta 1.6 jtdm 105pk

Stage 1 Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto chippen voor uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk auto kan doen:

Verschillende vormen Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Delta 1.6 JTDm 105pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Lancia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Lancia dus even kwijt.