Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia delta 1.4 multiair 140pk

Stage 1 Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 150pk +7.1%
Koppel 230nm 290nm +26.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Lancia Delta kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Lancia Delta chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk chiptuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk motor tuning:

Voor het Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk ECU software inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Delta 1.4 Multiair 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Delta 1.4 Multiair 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Ferrari
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Lancia auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia auto en bent u uw Lancia auto dus even kwijt.