Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 155pk +29.2%
Koppel 206nm 265nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Lancia Delta kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk. Je Lancia Delta zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Goede Lancia Deltatuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk wordt!

Methodes voor Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk motor tuning:

Voor het Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Lancia Delta 1.4 T-jet 120pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Chrysler
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Lancia chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.