Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia lybra 2.4 jtd 140pk

Stage 1 Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 173pk +23.6%
Koppel 304nm 382nm +25.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia chip tuning.

Door het chippen van uw Lancia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk
 • Aangenaam rijden​ met uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk​
 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk OBD chiptuning

OBD tuning Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Lybra 2.4 JTD 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Pontiac tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Lancia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia en bent u uw Lancia auto dus even kwijt.