Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia ypsilon 1.3 multijet 95pk

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 114pk +20%
Koppel 200nm 232nm +16%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Lancia Ypsilon vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Lancia Ypsilon heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Lancia Ypsilon chip tunen. Je Lancia Ypsilon zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk
 • De beste Lancia Ypsilontuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk wordt!

Verschillende vormen Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk motor tuning:

Voor het Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 95pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.