Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia ypsilon 1.4i 16v 95pk

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 107pk +12.6%
Koppel 128nm 144nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In een paar uur kan je Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Lancia Ypsilon zult u merken dat uw Lancia Ypsilon veel lekkerder gaat door tuning Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk. Je Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw Lancia
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk met meer kracht, zonder dat je Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Ypsilon 1.4i 16v 95pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lancia , zonder dat hierbij aanpassingen Lancia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.