Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 125pk +19%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Lancia Ypsilon is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Lancia Ypsilon een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Lancia Ypsilon kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Lancia Ypsilon tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuningLancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lancia Ypsilon 1.3 Multijet 105pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Lancia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lancia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lancia doen.