Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lancia voyager 2.8 multijet 178pk

Stage 1 Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 178pk 215pk +20.8%
Koppel 360nm 500nm +38.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Lancia Voyager met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Lancia Voyager tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Lancia Voyager meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Goede Lancia Voyagerchiptuning files in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk kan doen:

Methodes voor Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk motor tuning:

Voor het Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk. Je Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lancia Voyager 2.8 Multijet 178pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren Honda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Lancia auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lancia auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Lancia auto dus even kwijt.