Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 100pk +25%
Koppel 145nm 190nm +31%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lancia ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Lancia Ypsilon door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Lancia Ypsilon is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Lancia Ypsilon chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw Lancia

Hoe gaat dat precies, chiptuningLancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk haalt.

Deze vorm van Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lancia Ypsilon 0.9 Twinair 80pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lancia , zonder dat hierbij aanpassingen Lancia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.