Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 212pk +14.6%
Koppel 390nm 485nm +24.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Ontdek wat chiptuning voor uw Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk kan doen:

De ecu van uw Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Lancia Thesis vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid uit uw Lancia

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk.

Veilige auto tuning

 • Gebruik van goede Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Lancia auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Lancia Thesis 2.4 JTDm 185pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.