chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai Santa Fe auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Santa Fe is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Santa Fe auto zult u Hyundai Santa Feen dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw Hyundai

Sportiever geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Hyundai Santa Fe

Hoe gaat dat precies, remappenHyundai Santa Fe?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Santa Fe auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Hyundai Santa Fe worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai Santa Fe chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai Santa Fe engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Hyundai Santa Fe waarborgen. Zonder uw Hyundai Santa Fe auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Santa Fe chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai Santa Fe auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Santa Fe

Goede Hyundai Santa Fetuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Hyundai Santa Fe motor tuning:

Voor het Hyundai Santa Fe motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Hyundai Santa Fe OBD chiptuning

OBD tuning Hyundai Santa Fe is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Hyundai Santa Fe auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Hyundai Santa Fe tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Hyundai Santa Fe auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai Santa Fe, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai Santa Fe chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Hyundai Santa Fe.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hyundai Santa Fe auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Santa Fe.

Zo doen wij naast chiptuning Hyundai Santa Fe ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Hyundai Santa Fe producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Hyundai Santa Fe kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Ja, het Hyundai Santa Fe chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Hyundai Santa Fe! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor informatie over Hyundai Santa Fe eco tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Hyundai Santa Fe. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van de vestigingen Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai Santa Fe auto, zonder dat hierbij veranderingen Hyundai Santa Febaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai Santa Fe.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.