Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai santa fe 2.0 crdi 125pk

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 152pk +21.6%
Koppel 285nm 330nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Hyundai Santa Fe is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Santa Fe kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk
 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk chiptuning. Hierbij pas je de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 125pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai en bent u uw auto dus even kwijt.