Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai ix20 1.4 crdi 75pk

Stage 1 Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 125pk +66.7%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Hyundai ix20 chip tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk kan worden!

Methodes voor Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk. Via deze manier moet je zelfs de Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk ECU niet te ontmantelen.

Je Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai ix20 1.4 CRDi 75pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai doen.