Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai i30 1.6 crdi 136pk

Stage 1 Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 280nm 330nm +17.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai i30 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Hyundai i30 tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Hyundai i30 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Hyundai
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede Hyundai i30tuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Hyundai i30 1.6 CRDi 136pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai , zonder dat hierbij veranderingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Hyundai auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw auto dus even kwijt.