Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai veloster 1.6 gdi 140pk

Stage 1 Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 155pk +10.7%
Koppel 167nm 185nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Hyundai Veloster een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk zult u merken dat uw Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk veel soepelder rijdt door Hyundai Veloster tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Hyundai Veloster meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van de beste Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk auto.

Zo doen wij buiten Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Hyundai Veloster 1.6 GDI 140pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.