Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai tucson 1.6 crdi 136pk

Stage 1 Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 360nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk veel soepelder rijdt door chip tuning Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Hyundai Tucson meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk tuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk chiptuning. Hierbij pas je de Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Tucson 1.6 CRDi 136pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai auto doen.