Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai santa fe 2.0 crdi 112pk

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 255nm 300nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk auto chiptunen?

De ecu van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Hyundai Santa Fe tunen. Je Hyundai Santa Fe zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede Hyundai Santa Fetuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk is een geliefde manier om je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk.

Daardoor is dit een voordelige Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 112pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw auto dus even kwijt.