Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai santa fe 2.2 crdi 150pk

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Hyundai auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk. Je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer performance
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk kan doen:
 • De beste Hyundai Santa Fechiptuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk is een geliefde methode om je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk met meer performance, zonder dat je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk haalt.

Stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 150pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.