Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai veloster 1.6 gdi turbo 204pk

Stage 1 Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 204pk 240pk +17.6%
Koppel 265nm 325nm +22.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Hyundai Veloster tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Sportiever geluid
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chippen van een Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • De beste Hyundai Velosterchiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Veloster 1.6 GDI Turbo 204pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai , zonder dat hierbij veranderingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.