Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai santa fe 2.2 crdi 197pk

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 197pk 230pk +16.8%
Koppel 422nm 480nm +13.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk?

De standaard software in de ecu van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw Hyundai kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Hyundai Santa Fe tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk:​​

 • Sportiever geluid uit uw Hyundai
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van goede Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk kan worden!

Methodes voor Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk.

Hierdoor is dit een voordelige Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk. Zonder de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk haalt.

Voor wie alles uit hun Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 197pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Lancia externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Hyundai chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.