Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai santa fe 2.2 crdi 200pk

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 230pk +15%
Koppel 440nm 500nm +13.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2199 CC
Type ecu Bosch EDC16C39 & Bosch EDC17C57 & Bosch EDC17CP14
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag 85,4 X 96,0 mm
Motornummer D4HB

Hyundai tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai auto chip tuning.

In enkele uren kan je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Hyundai Santa Fe tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Hyundai Santa Fe veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk

Ontdek wat auto laten chippen voor u Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk auto kan doen:

Methodes voor Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk motor tuning:

Voor het Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi 200pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.