Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai santa fe 2.0 crdi 150pk

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 335nm 400nm +19.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Hyundai Santa Fe is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Hyundai Santa Fe veel soepelder rijdt door chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk. Je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk

Hoe gaat dat precies, chippen van een Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk. Hierbij pas je de Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk auto.

Zo doen wij naast Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi 150pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Porsche ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Hyundai .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.